Новини будівництва

Універсальна відкривачка для банок

Універсальна відкривачка для банок Намертво прикипевшая кришка банки з маринованими огірочками здатна надовго зіпсувати настрій. Раз і назавжди вирішити цю проблему може зручна www.postroil.com, яка легко отвинчивает будь кришки на банках будь-якого розміру.

Універсальність відкривачки і її «хваткость» укладені в круглій «голівці», яка повинна мати радіус закруглення — 25 мм і ремінь довжиною 430 мм Таке поєднання гарантує, що відкривачкою можна буде відгвинтити www.postroil.com практично будь банки.

Товщина ручки і ширина ременя повинні бути близько 20 мм. Якщо ремінь буде вже, то при великих зусиллях він може розтягнутися, а якщо ширше — то не буде надійно захоплювати кришку. Для ременя найкраще підійде добре вироблена бичача шкіра, яка забезпечить їй максимальну міцність. Ремені з сиром'ятної шкіри для відкривачки не підходять: під великим навантаженням вони сильно витягуються.

Ручку випилюють із заготовки товщиною 20 мм лучковою пилкою або лобзиком. Остаточну форму їй надають рашпілем і напилком. Спочатку обпилюють охватываемую рукою частина ручки так, щоб вона мала зручну і приємну форму.

Універсальна відкривачка для банок
Потім, ще раз скориставшись напилком, округляють ребра «головки». Це зменшить площу контакту між ременем і кришкою, гарантуючи більш щільний і чіпкий її захоплення. На закінчення всю ручку обробляють спочатку грубою, а потім дрібною шкуркою.

Використовувати www.postroil.com для обробки ручки не варто, так як далеко не всі вони нешкідливі при контакті з харчовими продуктами. Краще просочити поверхню будь-яким харчовим рослинним маслом в 2-4 шари з проміжною сушкою кожного з них не менше доби.

Останній шар повинен сохнути 2...3 дня. Якщо цього часу для повного висихання олії виявиться недостатньо, то досушити його можна в звичайній духовці при температурі трохи вище 100°С. Добре просушену ручку можна злегка зачистити дрібною шкуркою.

Внутрішню поверхню шкіряного ременя потрібно злегка «загрубити» www.postroil.com та прикріпити його до ручки двома шурупами довжиною 25 мм Шурупи треба загорнути як можна тугіше.